Een canvas foto kopen doe je bij Wall Art 4 you. Of je nu een foto uit ons selectie of een eigen foto wilt laten afdrukken; wij staan voor je klaar. Wij houden hierbij de kwaliteit van de foto nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat de foto netjes op het canvas wordt gedrukt. Door de structuur van het canvas krijgen de foto’s een prachtige uitstraling, waardoor de foto echt tot leven komt. Canvas is geschikt voor zowel een zwart-witfoto als een kleurenfoto.

Een canvas foto met frame kopen

Wanneer je een foto op canvas laat drukken, kun je er ook voor kiezen om hier een frame bij te kopen. Op die manier maak je jouw muurdecoratie helemaal af. Wij bieden een frame aan met een dikte van twee centimeter. Dit frame is strak en elegant, waardoor het met elk interieur te combineren is. Wil je liever een foto op ander materiaal laten drukken? Ook dan is Wall Art 4 you de partij voor jou. Zo drukken we bijvoorbeeld geregeld foto’s op materialen als:
• Textiel
• Plexiglas
• Aluminium

Bestel jouw canvas foto online

Een canvas foto kopen doe je bij ons heel eenvoudig online. Of je nu een canvas voor binnen wilt of liever een tuincanvas; wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling binnen vijf werkdagen in huis hebt. Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via het e-mailadres info@wallart4you.nl..