Wil je een foto op dibond laten afdrukken? Bij Wall Art 4 you is het mogelijk en ontvang je gegarandeerd een prachtig resultaat. Maar wat is dibond eigenlijk? Dibond wordt ook wel aluminium genoemd en is een hoogwaardig materiaal met een dikte van drie millimeter. Op het dibond aluminium is een witte toplaag aangebracht. Deze toplaag vult het ontbrekende wit aan dat een printer normaliter niet kan afdrukken. Wil je juist het aluminiumeffect? Kies er dan voor om je foto op dibond brushed (geborsteld aluminium) te laten afdrukken.

Jouw eigen foto op dibond laten afdrukken

Bij Wall Art 4 you kun je kiezen uit een veelzijdige selectie aan afbeeldingen. Deze afbeeldingen drukken we regelmatig op dibond af, maar ook op andere materialen zoals op een poster of op plexiglas. Daarnaast is het ook mogelijk jouw eigen foto af te laten drukken. Deze dient dan wel aan een aantal specificaties te voldoen, zodat we de kwaliteit van het eindproduct kunnen waarborgen. Heb je een foto uitgekozen en deze op dibond laten afdrukken? Dan kun je deze zowel binnen als buiten ophangen. Dibond is namelijk ook geschikt voor buitengebruik.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je vragen over onze producten of wil je graag meer weten over bijvoorbeeld onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@wallart4you.nl..