Foto op behang laten drukken

Zorg voor een unieke aankleding met jouw foto op behang

Door een foto op behang te laten drukken, kun je precies de ruimte realiseren die jij voor ogen hebt. Werkelijk alles is mogelijk, zolang je er maar voor zorgt dat de foto van goede kwaliteit is. Naast het uploaden van een eigen foto, is het bij ons ook mogelijk om een foto uit onze uitgebreide collectie te kiezen. Zo kun je elke uitstraling creëren die je wenst.

Kies uit vier materiaalsoorten als je een foto op behang wilt laten drukken

Wanneer je door Wall Art 4 you een foto op behang wilt laten drukken, krijg je de keuze uit vier materiaalsoorten, namelijk:
• Vlies
• Provinyl standaard
• Provinyl lederlook
• Provinyl textiellook

De baanbreedtes die wij leveren zijn 53, 70 of 80 centimeter. Wil je toch liever naadloos behangen? Kies dan voor Airtex. Deze behangsoort is uitermate geschikt voor het naadloos bekleden van wanden en geeft de ruimte een luxe uitstraling. Dit behang wordt uit één stuk geprint, zodat je niet te maken krijgt met behangbanen en naden in het behang. Airtex behang is behang dat je in zijn geheel op de muur plakt. Het is bovendien enorm sterk en door de fijne structuur worden de prints haarscherp afgebeeld.

Ontdek onze uiteenlopende mogelijkheden

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het laten drukken van een foto op behang, maar ook voor nog veel meer drukwerk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi familieportret of een vakantiefoto op canvas? Of wil je graag een mooie natuurfoto als wanddecoratie voor buiten? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@wallart4you.nl.