Wall Art 4 you is de partij die je inschakelt als je een foto op textiel wilt laten drukken. Als wij een textielposter bedrukken, kun je rekenen op een kreukvrij exemplaar met hoogwaardige print. Wanneer je van unieke aankleding houdt, is het zeker aan te raden een textielposter te bestellen. Het materiaal dat wij hiervoor gebruiken bestaat uit een kreukvrij doek van polyester met een katoenen look. Dankzij de hoogwaardige printkwaliteit van de Alpha textielprinter komen de kleuren van de foto prachtig uit op dit soepele materiaal.

Een foto op textiel met een strakke afwerking

Wanneer je bij ons een textielposter gaat bestellen, leveren we deze altijd inclusief beukenhouten stokken. Deze bevestigen wij zowel onder als boven in een tunnel. De tunnel werken we af met een stiknaad van wit garen. De platte tunnelmaat van de textielposter is vier centimeter. De zijkanten lasersnijden we voor een strakke afwerking en om rafelen te voorkomen. Het touwtje voor het ophangen van de textielfoto heeft een lederlook en wordt los meegeleverd.

Jouw eigen foto op textiel laten drukken

Wanneer je een textielposter wilt laten bedrukken, zijn er ontelbare mogelijkheden. Zo kun je niet alleen een van onze standaardfoto's uitkiezen, maar kun je ook jouw eigen foto op textiel laten drukken. Wanneer je een eigen foto aanlevert, dient deze wel aan een aantal voorwaarden te voldoen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Kies je een van onze standaardfoto’s? Dan ben je ervan verzekerd dat we de textielposter in hoogwaardige kwaliteit kunnen bedrukken.

Ga vandaag nog een textielposter bestellen!

Wil je graag een foto op textiel laten drukken, zodat je een mooi wandkleed aan de muur kunt hangen? Kies er dan voor om jouw textielposter vandaag nog te bestellen. Je ontvangt jouw bestelling dan binnen maximaal vijf werkdagen. Zo kun je al snel genieten van je nieuwe aankoop. Heb je nog vragen over het bedrukken van een textielposter of wil je weten welke materialen we nog meer gebruiken in onze drukkerij, zoals aluminium en forex? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via het e-mailadres info@wallart4you.nl. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.