Foto afdrukken op plexiglas


Een foto laten afdrukken op plexiglas 5mm

Een foto laten afdrukken op plexiglas is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar muurdecoratie voor buiten of binnen! Plexiglas is een transparante thermoplastische kunstplaat van 5 millimeter. Het wordt ook wel acrylglas genoemd en wordt vaak gezien als glas. Plexiglas laat je foto’s stralen vanwege de haarscherpe kleuren en het prachtige diepe effect. Het is dus niet echt van glas gemaakt, maar je krijgt wel hetzelfde diepte-effect. Het voordeel van het materiaal is dat het lichtgewicht en sterker is. Wanneer je door ons een foto laat afdrukken op plexiglas, gebeurt dit in hoge kwaliteit met een hoog kleurbereik, waardoor het zowel voor buiten als voor binnen geschikt is als wanddecoratie.

Een foto laten afdrukken op plexiglas in galeriekwaliteit

Veel vakfotografen, kunstenaars en expositiehouders kiezen voor afdrukken op plexiglas galeriekwaliteit wanneer ze een foto laten drukken. Plexiglas galeriekwaliteit is met recht een van de meest populaire wanddecoraties onder deze doelgroepen. Fotoprints worden fine-art op hoge kwaliteit en met heldere kleuren en natuurgetrouw afgedrukt. Vervolgens afgewerkt met een dibond aluminium. Plexiglas galeriekwaliteit voorkomt ook dat de print in de loop van de tijd niet krom gaat trekken. De fotoprint wordt tussen het plexiglas en dibond veilig ingesloten middels een uniek lijmproces. Zowel het dibond als het plexiglas is drie millimeter dik, waardoor de totale dikte van de wanddecoratie zes millimeter bedraagt.

Kies voor plexiglas als muurdecoratie en profiteer van de voordelen

Wanneer je plexiglas galeriekwaliteit bestelt bij Wall Art 4 you, krijg je hier automatisch een blind ophangsysteem bij dat je het plexiglas netjes op kunt hangen als muurdecoratie, zowel buiten als binnen. Kies zelf een foto uit, laat deze op plexiglas afdrukken en gebruik het vervolgens als muurdecoratie. Zo creëer jij een unieke uitstraling in je woonkamer, je slaapkamer, je gang of waar dan ook. Bij Wall Art 4 you profiteer je van scherpe prijzen en kun je kiezen uit een ruim aanbod aan prachtige afbeeldingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw eigen foto te uploaden. Houd er wel rekening mee dat het droogproces tijd in beslag neemt. Hierdoor staat er een langere levertijd op dit product van 5-7 werkdagen.

Ontdek de vele mogelijkheden

Een foto laten afdrukken op plexiglas is ideaal wanneer je zoekt naar wanddecoratie voor buiten Maar er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op tuincanvas. of van een foto op een wandkleed. Voor meer informatie over de mogelijkheden staan we voor je klaar. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@wallart4you.nl..
De waardering van www.wallart4you.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.