Foto op plexiglas 5mm

Plexiglas 5mm het meest gekozen en betaalbaar product. Een foto laten afdrukken op plexiglas is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar muurdecoratie voor buiten of binnen! Plexiglas is een transparante thermoplastische kunstplaat van 5 millimeter. Het wordt ook wel acrylglas genoemd en wordt vaak gezien als glas. Plexiglas laat je foto’s stralen vanwege de haarscherpe kleuren en het prachtige diepe effect. Het is dus niet echt van glas gemaakt, maar je krijgt wel hetzelfde diepte-effect. Het voordeel van het materiaal is dat het lichtgewicht en sterk is. Wanneer je door ons een foto laat afdrukken op plexiglas, gebeurt dit in hoge kwaliteit met een hoog kleurbereik, waardoor het zowel voor buiten als voor binnen geschikt is als wanddecoratie.

Plexifoto (dibond verlijmd achter plexiglas)

Voor een extra luxe uitvoering kies je plexifoto. Een plexifoto bestaat uit geprint plexiglas 3mm dat wordt verlijmd met aluminium dibond 3mm aan de achterzijde. Hiermee is de fotoprint direct beschermd tegen invloeden van buiten. Plexifoto wordt geleverd inclusief blind ophangsysteem.

Ontdek de vele mogelijkheden

Een foto laten afdrukken op plexiglas is ideaal wanneer je zoekt naar wanddecoratie voor buiten Maar er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op tuincanvas. of van een foto op een wandkleed. Voor meer informatie over de mogelijkheden staan we voor je klaar. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@wallart4you.nl..