Een foto op tuincanvas geeft jouw tuin net dat beetje extra. Canvas is namelijk niet alleen geschikt voor het interieur, maar kan ook prima buiten worden opgehangen. Tuincanvas is echter wel van ander materiaal gemaakt. Hoewel het sterk lijkt op de traditionele canvasdoeken, wordt het wel op een ander doek geprint. De bannerdoek van tuincanvas is gemaakt van stevige en weerbestendige materialen, zodat de foto op het doek van hoogwaardige kwaliteit blijft. Zelfs bij langdurig buitengebruik blijft de foto op het tuincanvas er met weer en wind netjes uitzien. Bij Wall Art 4 you bieden we het geheel aan op een 15 millimeter dik geïmpregneerd houtframe.

Een sfeervolle foto op tuincanvas

Vaak kiezen mensen met een wat kleinere tuin ervoor om een foto op tuincanvas te laten drukken. Wanneer er weinig ruimte is voor groen kan een foto van een bloem of planten op dit weerbestendige canvas de uitkomst bieden. Het brengt net wat meer sfeer en rust in je tuin. Natuurlijk kunnen mensen met een grotere of groenere tuin ook beslissen een foto op dit weerbestendige canvas te laten drukken. Kies uit een van onze standaard afbeeldingen of upload je eigen foto.

Vraag naar de mogelijkheden

Je schakelt ons niet alleen in voor het laten drukken van een foto op dit weerbestendige canvas, maar voor nog veel meer drukopdrachten. Zo maken we ook graag fotobehang of drukken we je foto af op forex. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die we bij Wall Art 4 you bieden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via het e-mailadres info@wallart4you.nl..