Voor een foto op wandkleed met bijpassende roede en wandhaken schakel je Wall Art 4 you in. Wij leveren wandkleden in 2 soorten materialen. Mezo van 100% katoen met stoere weefstructuur en een gewicht van 420 gram per m². Velvetly hoogwaardig polyester met lage pool, waardoor het fluweelzacht aanvoelt. De zijdeglans zorgt voor een luxe uitstraling. Hierdoor heeft elk wandkleed dat je door ons laat bedrukken een kwalitatieve uitstraling. Houd je van een stoere en unieke aankleding en lijkt een foto op wandkleed je daarom wel wat? Dan zijn we je graag van dienst!

De afwerking en montage van een foto op wandkleed

Om het wandkleed te kunnen voorzien van een roede, werken we het aan de bovenkant en optioneel aan de onderkant af met een tunnel van zes centimeter. De zijkanten zomen we om, wat voor een kwalitatief geheel zorgt. De roede aan de bovenkant is altijd dertig centimeter breder dan het doek (15 centimeter aan elke kant). Hierdoor heb je nog genoeg ruimte om een wandhaak te plaatsen en komt het geheel beter tot z’n recht. Door ook een roede aan de onderkant te plaatsen, verzwaar je het wandkleed, waardoor het een nog strakker uiterlijk krijgt. Voor de roede aan de onderkant houden we de breedte van het doek aan, zodat de roede wegvalt in het wandkleed. Omdat er zoveel verschillende soorten ondergronden zijn, zitten er geen schroeven en pluggen voor de wandbevestiging in de verpakking.

Laat een wandkleed bedrukken met jouw eigen foto

Wil je een wandkleed laten bedrukken? Bij Wall Art 4 you kies je uit diverse patronen en afbeeldingen die wij zorgvuldig hebben geselecteerd. Wil je toch liever iets unieks? Dan is het ook mogelijk jouw eigen foto op een wandkleed te laten drukken. De foto dient uiteraard wel aan bepaalde eisen te voldoen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@wallart4you.nl.. Wij bedrukken graag een wandkleed voor jou, maar kunnen ook zaken als fotobehang of een textielposter realiseren. Wat zijn jouw wensen?